Tekstilės parodoje bus pasirašyta sutartis dėl specialistų rengimo

Spalio 16 d. 12 val. Lietuvos parodų ir konferencijų centro „ Litexpo „ 4-oje salėje vyksiančio renginio „Vilnius Fashion & Textile Avenue 2014“  oficialaus atidarymo metu švietimo ir mokslo ministras prof. Dainius Pavalkis ir Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių asociacijos  (LATIA) prezidentas Aurimas Palevičius pasirašys bendradarbiavimo sutartį tarp Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos ir Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių asociacijos.

Sutartimi numatoma bendradarbiauti sprendžiant klausimus, susijusius su profesinio mokymo organizavimu, praktiniu mokymu, profesinio mokymo teisiniu reglamentavimu,  profesiniu orientavimu, taip pat aprangos ir tekstilės sektoriaus įmonėms reikalingų specialistų rengimu aukštosiose mokyklose.

Renginį „Vilnius Fashion & Textile Avenue“ , kuris vyks spalio 16-17 d. organizuoja LATIA, bendradarbiaudama su Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerija ir VŠĮ Versli Lietuva. Šiame renginyje prisistatys Lietuvos aukštosios ir profesinės  mokyklos, ruošiančios specialistus aprangos ir tekstilės pramonei.