BS/2 atstovai lankėsi forume „Bankinis automatizavimas 2014“

Bendrovės „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) atstovai spalio 15–16 dienomis viešėjo Maskvoje, kur vyko pirmasis tarptautinis forumas „Bankinis automatizavimas 2014“. Forumo tikslas – pristatyti šiuolaikinius bankinio automatizavimo produktus, sprendimus ir paslaugas, kurie būtini bankui norint dirbti efektyviai ir lanksčiai.

Kaip sako BS/2 programinės įrangos pardavimo vadybininkas Vilius Gofmanas, apsilankymas forume – tai galimybė daugiau sužinoti apie bankinio automatizavimo rinkos naujoves ir tendencijas. „Lankydamiesi forume, turėjome galimybę susipažinti su renginyje pristatytais naujais bankinio automatizavimo sprendimais, išgirsti ekspertų pranešimų ir įžvalgų. Be to, susitikome su esamais ir potencialiais partneriais, aptarėme galimus bendrus projektus. Kadangi tarp BS/2 produktų yra nemažai sprendimų, skirtų verslo procesams ar darbo vietoms automatizuoti, nuolat sekame šio sektoriaus tendencijas, kad galėtume pasiūlyti geriausiai klientų poreikius atitinkančių sprendimų“, – teigia V. Gofmanas.

Rusijos bankų asociacijos surengtas forumas sutraukė per 2 tūkst. lankytojų iš Rusijos ir kitų šalių. Tarp lankytojų – bankų prezidentai, IT ir verslo plėtros padalinių vadovai, programinės įrangos gamintojai ir platintojai.

Daugiau apie forumą