Bendrovei BS/2 pratęstas saugumo standarto ISO 27001 galiojimas

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ bankinių technologijų bendrovei „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) pratęstas tarptautinio informacijos saugumo standarto ISO 27001 galiojimas.

BS/2 direktoriaus pavaduotojo Tomo Augucevičiaus teigimu, šis visame pasaulyje pripažintas standartas – tai įmonės patikimumo garantas. „Atlikus sertifikavimą, patvirtinta, kad BS/2 informacijos saugumo valdymo sistema atitinka visus keliamus informacijos konfidencialumo, suderinamumo ir prieinamumo reikalavimus. Klientams ir partneriams tai įrodo, kad BS/2 yra patikima kompanija ir užtikrina aukštą konfidencialios informacijos saugumo lygį“, – sako T. Augucevičius.

Bendrovė BS/2 savo veikloje nuolat diegia tarptautinius standartus. Prieš keletą metų patvirtinta, kad kompanijos IT paslaugų vadybos struktūra atitinka visame pasaulyje pripažintos praktikos ITIL V3 (angl. Information Technology Infrastructure Library) reikalavimus. Įmonėje taip pat sėkmingai taikomas kokybės standartas ISO 20000, nustatantis kokybišką ir efektyvų paslaugų teikimą klientams.

 


ISO27001