SEB bankas informaciją apie teikiamas paslaugas įvedant eurą skelbs specialiame tinklaraštyje

Įvedant eurą, nuo gruodžio 31 d. ryto iki sausio 1 d. vakaro SEB bankas realiuoju laiku skelbs informaciją apie tuo metu teikiamas paslaugas ir valiutos konversiją. Nuolat atnaujinamą informaciją bus galima rasti SEB banko euro tinklaraštyje www.seb.lt/seb-banko-euro-tinklarastis.

„Pereiti prie euro ruošėmės kruopščiai ir ilgai – daugiau negu pusantrų metų. Duomenis informacinėse banko sistemose pradėsime keisti paskutinę metų dieną, ir šis procesas truks iki sausio 1 d. popietės. Apie visus paslaugų teikimo pokyčius priminsime ir įspėsime specialiame SEB banko euro tinklaraštyje. Tikimės, kad ši informacija bus naudinga ir padės mūsų klientams sklandžiau pereiti prie euro“, – sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

SEB bankas numato, kad gruodžio 31 d. ir sausio 1 d. bus atsiskaitymo SEB mokėjimo kortelėmis ir bankomatų veikimo pertrūkių, kurį laiką neveiks interneto bankas, bus tam tikrų pakeitimų pervedant pinigus, trumpiau dirbs banko skyriai paskutinę metų dieną, tačiau ilgiau – sausio mėnesį.

Įvedus eurą, dėl numatomo didesnio klientų, norinčių pasikeisti grynuosius litus į eurus, srauto kai kurie SEB banko skyriai pirmosiomis sausio savaitėmis dirbs ilgiau negu įprastai, taip pat – poilsio ir švenčių dienomis. Klientus tuo metu aptarnaus daugiau negu įprastai darbuotojų.

Išsami informacija, susijusi su banko paslaugų pokyčiais įvedant eurą, pateikiama SEB banko interneto svetainės puslapyje www.seb.lt/euras. Skiltyje „Paslaugos metų pabaigoje“ pateikiama informacija, kaip banko paslaugos bus teikiamos paskutinę šių ir pirmą kitų metų dieną.