Bendrovė „Gemalto“ paskelbė apie naują mobilųjį mokėjimo sprendimą

Pasaulinė skaitmeninio saugumo lyderė kompanija „Gemalto“ pristatė naują mokėjimo sprendimą, pavadintą „Netsize“. Jį jau gali išbandyti Prancūzijos skaitmeninio žurnalo „LeKiosk“ skaitytojai. „Netsize“ palengvina mokėjimą už žurnalo turinį naudojant mobilųjį įrenginį.

Žurnalo skaitytojai gali vienu mygtuko paspaudimu atlikti mobilųjį mokėjimą už skaitmeninio žurnalo duomenų perkėlimą į telefoną ar planšetę. Sąskaita už „LeKiosk“ bus perkelta į reguliarią naudotojo telefono sąskaitą. Be to, įrenginio savininkui niekur nereikia registruotis – telefono numeris veikia kaip unikalus identifikatorius, leidžiantis vienu spustelėjimu atlikti mokėjimą per 3G arba 4G mobiliojo ryšio tinklą arba naudojantis „Wi-Fi“ ryšiu.

Naująja paslauga galės naudotis populiariausi Prancūzijos ryšių operatoriai. Teigiama, kad naujas sprendimas leis žurnalui „LeKiosk“ pasiekti milijonus naujų klientų, kurie nesinaudoja kredito ar debeto kortelėmis. Be to, šis sprendimas suteiks greitą ir patogią alternatyvą minėtoms kortelėms.