„Ingenico“ ir „Google“ plėtos el. komerciją

Pasaulinė mokėjimo terminalų gamintoja „Ingenico“ pranešė apie partnerystę su kompanija „Google Inc.“. Susitarimas susijęs su elektroninės (el.) komercijos plėtra užsienyje. Programa vadinasi „Export Accelerator“.

Bandomoji projekto versija paleista Belgijoje. Ši šalis pasirinkta dėl to, kad ji yra daugiakalbė ir turi milžinišką el. komercijos potencialą.

Abiejų įmonių patirtis mokėjimų ir informacijos analizės srityje leis pasiūlyti klientams unikalią žinių apie pirkėjų elgesį bei mokėjimus kombinaciją. Prekeiviai taip pat galės naudotis priemonių rinkiniu, padėsiančiu priimti sprendimus apie plėtrą tarptautinėje rinkoje.

Šis abiejų bendrovių bendradarbiavimas turėtų spręsti esmines internetinio verslo problemas plečiantis į naujas rinkas: išsiaiškinti naujas plėtros galimybes, patekimo į naują konkurencinę terpę ir pajamų didinimo sąlygas.

„Google“ ne tik išsiaiškins prekybininko eksporto galimybes, bet ir pagelbės ieškant idėjų. „Ingenico“ pasiūlys sėkmingo pardavimo sprendimų. Be to, ši įmonė pasiruošusi teikti konsultacijas interneto sukčiavimo, duomenų analizės bei rizikos valdymo klausimais.