Festivalis „Bliuzo naktys 2015“ – gyvai ir internetu

Pirmąjį liepos savaitgalį, liepos 3–4 dienomis, Varniuose, prie Lūksto ežero, vėl kvies susitikti festivalis „Bliuzo naktys“.

Susirinkusieji į jį galės pasimėgauti nesibaigiančia koncertine programa. Scenoje gros suomiai „Steve 'N' Seagulls“, amerikiečiai „Dwayne Dopsie & The Zydeco Hellraisers“, egzotiškoji nigerietė Justina Lee Brown su „Latvian Blues Band“, talentingas vokietis Jesperas Munkas, „R'n'R Band Keksi & Orchestra“ iš Latvijos, taip pat lietuviai: „Arina & Veto Bank“, „Garbanotas Bosistas“, „Baltasis Kiras“, „Mood Sellers Band“ ir daugelis kitų.

Varniuose vyksiantis festivalis masins ne tik originalia muzikine programa, bet ir visa palete unikalių pramogų. Romantiškus bliuzo šokius keis linksmos treniruotės su flamenko ir sambos dvasia, burbulinį futbolą – katapulta, o japoniškus lankstinius – šviečiantys dažai.

Negalintys apsilankyti festivalio renginiuose galės stebėti jį internetu svetainėje www.scena.lt. Tokią galimybę visiems melomanams siūlo „Penki TV“.

Jauki, harmoninga ir draugiška „Bliuzo naktų“ atmosfera praėjusiais metais į Varnius pritraukė net 6,5 tūkstančio žmonių.

Plačiau apie renginį

Praėjusių metų įrašų archyvas