Naujasis „HTC One M9+“ – didesnis ir pažangesnis

Bendrovė HTC pristato naują išmanųjį telefoną „HTC One M9+“. Naujasis „HTC One“ šeimos narys dienos šviesą išvysta ne tik padidėjęs, lyginant su flagmanu „HTC One M9“, bet ir praturtintas pažangiausiomis funkcijomis bei technologijomis.

„Nuostabiai sudėtame „HTC One M9+“ sutalpinome geriausią, ką turi „HTC One“ serija – galingas vaizdo ir garso technologijas ir papildėme jas kitais pažangiausiais sprendimais“, – sakė HTC atstovas Baltijos šalims Vladislavs Bercenko.

„HTC One M9+“ tęsia kompanijos tradicijas kurti prabanga spindinčio ir preciziško dizaino išmaniuosius telefonus. Jį puošia kompanijos ikona jau tapęs viengubas aliuminio korpusas. Išskirtinės metalinės briaunos dera su grakščiomis įrenginio linijomis. Jis patogiai priglunda prie rankos. Telefonas bus didesnis už pavasarį pasirodžiusį „HTC One M9“ – naudotojai vaizdu galės mėgautis raiškiame ir didesniame 5.2 colių 2K ekrane.

Telefone veikianti „HTC Sense 7“ vartotojo sąsaja intuityviai ir išmaniai analizuos vartotojo naudojimosi telefonu įpročius bei pagal situaciją užtikrins, kad pagrindiniame telefono ekrane patogiai atsirastų tiktai reikalingiausios aplikacijos.

Patobulinta dviguba 20 MP kamera, apsaugota safyro stiklo lęšiuku, leis fiksuoti profesionalias aukštos kokybės nuotraukas ir vaizdo klipus 4K rezoliucijoje bei iš naujo išgyventi ryškiausias gyvenimo akimirkas. 128 GB „microSD“ kortelių skaitytuvas užtikrins, jog vietos telefone joms niekuomet nepristigs.

Erdvės „gylį“ jaučiantis sensorius su „UFocus“ funkcija nuotraukos įamžinimo metu ištirs aplinką ir suteiks galimybę jau po kadro užsiksavimo keisti fokusavimo taškus. „Copy & Paste“ funkcija leis įklijuoti žmones iš kitų nuotraukų. Tuo tarpu „Dimension Plus“ leis nuotraukomis grožėtis visai kitaip – judinant įrenginį nuotrauka taip pat judės, sukurdama 3D įspūdį. Naujoji „HTC One Gallery“ galerija ženkliai palengvins nuotraukų paiešką ir padarys ją intuityvesne, o dideles nuotraukų redagavimo galimybes garantuos  „HTC EYE“ ir „HTC Zoe“.

Priekinė kamera su „UltraPixel“ technologija užtikrins, kad net ir tamsesnėje aplinkoje asmeniniai portretai išliks ryškūs.  

Kokybiškas garsas – dar viena kompanijos HTC gaminamų išmaniųjų telefonų ikona. Aukštos vaizdo peržiūros galimybės „HTC One M9+“ bus papildytos „HTC BoomSound“ technologija. Šįkart dvigubas priekines kolonėles praturtins „5.1 Dolby Audio“ daugiadimensinio garso aplinka. Žiūrint vaizdo klipus ar klausantis muzikos sklindantis garsas sukurs buvimo kino teatro salėje įspūdį.

Su „HTC Connect“ čia pat, savo rankoje, bus galimybė turėti tikrą pramogų centrą. Perbraukę ekrane trimis pirštais savo išmanųjį telefoną vartotojai prijungs prie įvairių prietaisų – televizorių, garso kolonėlių ar kt., per kuriuos bus galima transliuoti telefono turinį.

Galiausiai, telefono priekyje integruota daugiadimensinė pirštų antspaudų skenavimo technologija užtikrins patogų atrakinimą ir duomenų saugumą.

„HTC One M9+“ Lietuvoje pasirodys rugpjūčio mėnesio pabaigoje. Jo kaina sieks apie 799–829 eurų.