„Loft Town“ atvirų durų diena – atrask savo svajonių namus!

Š. m. rugpjūčio 22 dieną loftų miesto „Loft Town“ komanda kviečia į atvirų durų dieną. Atvykusieji į renginį galės apžiūrėti parduodamus loftus ir jau įrengtą parodomąjį loftą, pasivaikščioti po žaliuojančią ir jaukią loftų miesto teritoriją, gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus ir... galbūt net įsigyti savo svajonių namus.

Dėl būsto įsigijimo bus galima pasikonsultuoti su bankininke. Be to, organizatoriai pakvies daugiau sužinoti apie išmaniojo būsto technologijas ir jų privalumus, savo akimis pamatyti, kaip jos veikia.

„Loft Town“ – tai pirmasis loftų miestas Rytų Europoje. Pastatai ties Kalvarijų ir Kareivių gatvių sankryža primena miestą mieste. Čia suformuoti įvairaus dydžio butai, studijos, loftai ir darbui skirtos patalpos. Patraukliame miesto rajone jau puikiai išvystyta infrastruktūra: susisiekimas, ugdymo įstaigos, prekybos ir laisvalaikio centrai. Loftų miestas skirtas tiems, kuriems svarbu ne tik gyvenamoji erdvė, bet ir ją supanti aplinka.

Jei susidomėjote, ateinantį šeštadienį užsukite į „Loft Town“ parodomąjį loftą Vilniuje adresu Kalvarijų g. 137. Renginys vyks nuo 10 iki 12.30 val.

Laukiame Jūsų atvykstant!