„IBC 2015“ kvies susipažinti su elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos naujovėmis

Š. m. rugsėjo 10–15 dienomis Amsterdamo parodų ir kongresų centre RAI vyks jau 48-oji tarptautinė elektroninės žiniasklaidos ir pramogų industrijos paroda-konferencija „IBC 2015“.

Paroda bus padalyta į keletą teminių zonų: radijo transliacijų, telekomunikacijų, palydovinės televizijos ir kompiuterinių technologijų, programinės įrangos, garso ir vaizdo technikos bei kabelinės televizijos. Čia savo naujausius produktus ir paslaugas pristatys per pusantro tūkstančio įmonių iš viso pasaulio. Tarp jų tokios pasaulinės lyderės kaip „ARRIS Group“, „Akamai“, „Cisco Systems“, „Microsoft“, „Huawei Technologies“, IBM, „Intel Corporation“, „Qualcomm Technologies“ ir kt.

„IBC 2015“ konferencijos programa bus skirta šioms temoms: technologiniam progresui, turinio kūrimo inovacijoms ir televizijai kaip naujai verslo sričiai. Pranešimus konferencijoje skaitys ir patirtimi dalysis ekspertai iš viso pasaulio. Renginio metu taip vyks daugybė susitikimų, mokymų, seminarų, kuriuose bus galima sužinoti apie naujausias televizijos bei telekomunikacijų rinkos tendencijas, susipažinti su multimedijos įrangos ir turinio naujovėmis.

Domėtis naujausiomis rinkos tendencijomis ir susitikti su partneriais į renginį, kaip ir kasmet, vyks ir įmonių grupės „Penki kontinentai“ atstovai.

Praėjusiais metais „IBC 2014“ pritraukė net 55 tūkst. dalyvių iš daugiau nei 170-ies pasaulio šalių. Šiais metais tikimasi dar didesnio lankytojų skaičiaus.

Daugiau apie parodą

Susiję straipsniai

„Penkių kontinentų“ atstovai parodoje „IBC 2014“ domėjosi IPTV naujovėmis

„Penki kontinentai“ parodoje „IBC 2013“ kvietė išbandyti „IPTV.iQ“

„Penki kontinentai“ – parodoje „IBC 2012“

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ – parodoje „IBC 2011“