Londone – bankomatų saugumo konferencija „ATM Security 2015“

Visus, besidominčius bankomatų ir kitų savitarnos įrenginių saugumu, jau penkioliktus metus iš eilės kviečia konferencija „ATM Security 2015“, kuri vyks spalio 13–14 dienomis Londone.

Dvi dienas truksiančioje konferencijoje patirtimi dalysis ir pranešimus skaitys bankininkai, teisėsaugos institucijų atstovai, techninės ir programinės įrangos gamintojai iš viso pasaulio. Ekspozicijų erdvėje bus galima susipažinti su naujausiais bankomatų saugumo sprendimais. 

Lietuvai renginyje atstovaus bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“ (stendo nr. 22). Jos specialistai konferencijos dalyviams pristatys „ATMeye.iQ“ integruotą aparatinės ir programinės įrangos sistemą, skirtą savitarnos įrenginių apsaugai. Bendrovės atstovai supažindins su sistemos privalumais, naujausiomis funkcijomis, panaudojimo galimybėmis. 

2014 metais konferencija sulaukė beveik 400 dalyvių iš 50 pasaulio šalių. Renginio organizatoriai – Bankomatų pramonės asociacija (ATM Industry Association, ATMIA) ir mažmeninės bankininkystės rinkos tyrimų ir konsultacijų bendrovė RBR (angl. Retail Banking Research).

Plačiau apie renginį