„Nissan“ sukūrė automobilį socialinių tinklų gerbėjams

„Nissan“ sukūrė futuristinio automobilio „Teatro for Dayz“ prototipą su aukštųjų technologijų interjeru. Automobilį numatoma pristatyti naujame Tokijo automobilių salone, kuris bus atidarytas spalio 30 dieną.

Naujasis automobilis, skirtas jaunimui ir sukurtas prieš kelerius metus pristatyto „Nissan Dayz“ pagrindu. Anot „Nissan“ dizainerių, šiuolaikinis jaunimas daug laiko praleidžia socialiniuose tinkluose ir negali nė minutės likti nuo jo atsijungęs. Tam padės automobilis. „Teatro for Dayz“ viduje įtaisyti jutikliniai ekranai – ne tik automobilio priekyje, bet ir prie kiekvienos sėdynės.

Be to, LED ekranai įtaisyti ir į automobilio buferius. Visi ekranai sujungti į bendrą intelektinę interaktyvią erdvę. Automobilio salone ir jo išorėje yra ir daugybė vaizdo kamerų, kuriomis galima nusifotografuoti ir operatyviai įsikelti nuotraukas į socialinius tinklus.

„Nissan“ skelbia, kad „Teatro for Dayz“ kol kas tėra koncepcija, kaip automobilyje gali būti panaudotos technologijos. Išsamesnės detalės neatskleidžiamos.