„Ingenico“ skelbia programuotojų konkursą

Mokėjimo terminalų gamintoja „Ingenico“ paskelbė rengianti programuotojų konkursą, vadinamą „Hackathon“ (nuo „hack“ + „marathon“). Renginio tikslas – modernizuoti mokėjimo terminalus, atsižvelgiant į mažmeninės prekybos tendencijas.

Dalyviai kviečiami kurti prekybininkams skirtas programas, kurios leistų pirkėjams pasiūlyti papildomų paslaugų per mokėjimo terminalus. Tai gali būti rinkodarinės kampanijos, lojalumo programos, akcijų kuponai ir pan.

Konkursas vyks lapkričio 6–8 d. Paryžiuje. Jo dalyviai gali kurti projektus su „Ingenico Group“ mentorių ir ekspertų pagalba. Trijų laimėjusių komandų nariai pateks į „Ingenico Group“ verslo inkubatorių ir gaus galimybę pristatyti savo darbus bendrovės stende prekybos konferencijoje CARTES, kuri vyks Paryžiuje lapkričio 17–19 d.

Šis programuotojų konkursas yra „Ingenico“ mokėjimo terminalų modernizacijos projekto „Telium Tetra“ dalis. Projektu siekiama sukurti šiuolaikinius mokėjimo terminalus, jiems pritaikytą lanksčią operacinę sistemą, terminalų valdymo platformą, programas mažmenininkams, kurias jie galėtų įdiegti į savo įrenginius.