„Cisco Systems Inc.“ pristato išmaniųjų namų evoliuciją

Kiekvienuose namuose daugėja įrenginių, kurie ne tik suteikia patogumo, bet ir sukelia rūpesčių. Išmaniųjų namų (angl. Smart House) technologijos, sujungiančios visus įrenginius į bendrą tinklą, gali padėti gyventi patogiau ir paprasčiau.

Naujausia tinklo įrangos gamintojos „Cisco Systems Inc.“ strategija nukreipta į debesų technologijų, apsaugos sistemų ir daiktų interneto panaudojimą išmaniesiems namams.

Programinė įranga „Cisco Prime Home“ jau sėkmingai taikoma milijonui namų įrenginių valdyti, be to, artimiausiu metu įmonė pristatys visą programinį rinkinį „Cisco Connected Home“, kuris dar labiau patobulins išmaniųjų namų galimybes, išplės funkcionalumą ir užtikrins didesnį saugumą.

Apsaugos programa „Cisco Home Guard“ stebės namus ir saugos namų įrenginius nuo kibernetinių atakų. Analitinė sistema „Connected Analytics for Home“ analizuos operatyviuosius ir statistinius duomenis, svarbius įrenginių tinklo veiklai ir saugumui.  Be to, įmonė siūlo namų įrenginiams valdyti parengtą infrastruktūrą, kuriai naudojama debesų technologija. Toks sprendimas suteikia lankstumo, ypač tuo metu, kai namuose diegiamos naujovės.