„BS/2 Kazakhstan“ švenčia 7-ąjį gimtadienį

Gruodžio 23 dieną antrinė UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) įmonė „BS/2 Kazakhstan“ švenčia 7 metų gimtadienį. Prieš įsteigdama antrinę bendrovę, BS/2 Kazachstano rinkoje dirbo jau ne vienerius metus, nuo 1999-ųjų.

„BS/2 Kazakhstan“ veikla – tai bankinės techninės įrangos tiekimas ir priežiūra, specializuotų programinių sprendimų diegimas. Kazachstane veikia techninės priežiūros centras, kurio darbuotojai ne tik operatyviai sprendžia kilusias problemas, bet ir konsultuoja kaimyninių šalių įmones. Be to, bendrovė yra įsteigusi Mokymo centrą, kuriame rengiami ir tobulinami jos darbuotojai, mokomi bankų specialistai. Įmonė glaudžiai bendradarbiauja su bankinę įrangą kuriančia Vokietijos kompanija „Wincor Nixdorf“. Jos partnerė daugiau nei du dešimtmečius yra BS/2.

Šiuo metu „BS/2 Kazakhstan“ palaiko ir prižiūri beveik 2 tūkst. bankomatų darbą, o jos klientų aptarnavimo centrai yra įkurti 20-yje Kazachstano regionų. Vienas iš sėkmingiausių 2015 metų įmonės projektų įgyvendintas banke „Tsesna“. Šis iš bendrovės įsigijo per 200 bankomatų ir jų priežiūros bei programinės įrangos palaikymo ir atnaujinimo paslaugų.

Planuodama ateities darbus, „BS/2 Kazakhstan“ ketina plėsti ir atnaujinti šalyje bankomatų tinklą, diegti modernius programinius sprendimus.