Savitarnos įrangos apsaugos sprendimas „ATMeye.iQ“ – jau 16 metų rinkoje

Lygiai prieš 16 metų sausio pabaigoje Vokietijoje vykusioje technologijų parodoje „Product&Trendshow 2000“ įmonių grupė „Penki kontinentai“ pristatė savo naują produktą – „ATM Eye“(dabartinis pavadinimas – „ATMeye.iQ“).

Tai programinis produktas, užtikrinantis savitarnos įrenginių apsaugą. Pasitelkus į pagalbą vaizdo stebėsenos sistemą, taip pat užtikrinamas savitarnos įrenginių tinklo valdymas ir rizikos, susijusios su sukčiavimu bei vandalizmu, mažinimas.

Šiandien šis sprendimas įdiegtas į daugiau nei 50 tūkst. įrenginių daugiau nei 70-yje pasaulio šalių. Taip pat yra sukurta mobilioji produkto versija „Mobile ATMeye.iQ. „ATMeye.iQ“ atitinka mokėjimo programų saugumo standarto PCI PA-DSS (angl. Payment Application Data Security Standard) reikalavimus, o sprendimo kūrėjai ne kartą įvertinti įvairiomis premijomis ir apdovanojimais: Tarptautinė bankomatų pramonės asociacija (ATMIA) įvardijo jį kaip geriausią bankomatų apsaugos sprendimą, Lietuvos pramonininkų konfederacija apdovanojo nacionaliniame konkurse „Lietuvos metų gaminys“ ir kt. „ATMeye.iQ“ yra įtrauktas į pasaulinio bankinės įrangos gamybos lyderio koncerno „Wincor Nixdorf“ produktų sąrašą.

Plačiau apie „ATMeye.iQ“ – www.atmeye.com.