Tarp konkurso „Metų interjeras/Auksinė paletė‘15“ laimėtojų – „Loft Town“ interjeras

Paskelbti interjerų profesionalų konkurso „Metų interjeras/Auksinė paletė‘15“ nugalėtojai. Tarp jų ir interjero studijos „InArch“ įkūrėjos, dizainerės Indrės Sunklodienės „Loft Town“ kvartale įrengtas loftas.

Iš užsienio architektų ir dizainerių sudaryta komisija I. Sunklodienei auksinę paletę skyrė už profesionaliausią medienos panaudojimą interjere. Be to, minėtos dizainerės įrengtas loftas buvo nominuotas geriausio privataus projekto Lietuvoje 2015 metais vardui.

Jaunai porai „Loft Town“ rajone sukurtas loftas – jaukus, bet su „cinkeliu“. Tai erdvė su daug medžio apdailos ir visais loftui būdingais atributais: atviru betonu, dideliu juodu erdviniu ventiliatoriumi, atvira erdve su stiklu į miegamąjį.

Konkursą „Metų interjeras/Auksinė paletė‘15“ jau daugiau nei dešimtmetį organizuoja interneto portalas www.interjeras.lt. Konkurso tikslas – išrinkti geriausius ir įdomiausius Lietuvos ir užsienio architektų bei dizainerių privačių, visuomeninių ir biurų interjerų projektus bei skatinti originalius, funkcionalius, tvarius ir profesionalius interjero dizaino sprendimus.