„Penki TV“ naujienų laidose – nauja rubrika „Svečias“

Lietuvos ir pasaulio aktualijomis besidominčius žiūrovus „Penki TV“ kviečia naujienas išgirsti iš pirmų lūpų. Laidų „Naujienos per „Penki TV“ ir „Savaitė per „Penki TV“ kūrėjai kiekvieną trečiadienį ir penktadienį siūlo naują rubriką „Svečias“. Joje aktualų renginį ar temą pristatys politikos, verslo, meno, visuomenės veikėjai.

Trečiadieniais rubrika bus skirta kultūros pasaulio įvykiams, pilietinėms ir socialinėms iniciatyvoms. Šį trečiadienį, balandžio 13 dieną, laidoje „Naujienos per „Penki TV“ svečiuosis dramaturgė, tekstų kūrėja ir atlikėja Gabrielė Labanauskaitė. Pokalbis su ja bus skirtas dviem artėjantiems kultūriniams renginiams. Tai savaitgalį vyksiantis šokio teatro AIROS ir G. Labanauskaitės šiuolaikinio šokio spektaklis „Melancholijos bokštai“ bei artėjantis dramaturginių skaitymų festivalis „Dramokratija“.

Penktadieniais laidose svečiuosis politikos ir verslo žinovai. Artėjantį penktadienį, balandžio 15–ąją, „Savaitė per „Penki TV“ žiūrovus kvies klausytis pokalbio su psichologu, verslo konsultantu ir mediatoriumi, Derybų centro įkūrėju Šarūnu Mačiuliu. Jis pristatys ir išsamiai papasakos apie savaitgalį vyksiančią tarptautinę derybų konferenciją. Pašnekovas taip pat paaiškins, kas yra mediacija ir kuo ji gali būti naudinga verslui.

Kūrėjų komanda tikisi, kad naujoji rubrika leis žiūrovams į aktualius įvykius ir reiškinius pažvelgti giliau ir profesionaliau. Naujienų laidos kasdien rodomos per „Penki TV“, taip pat svetainėse www.penki.lt, www.penki.tv ir „YouTube“ kanalu.  

Malonių įspūdžių!