„Cisco Systems Inc.“ keičia požiūrį į vaizdo turinio platinimą

Buitinės elektronikos parodoje „CES 2016“ bendrovė „Cisco Systems Inc.“ („Cisco“) pristatė paslaugą, skirtą teikti daugiaekranės televizijos paslaugas bet kurioje pasaulio vietoje, prieinant per virtualų debesį.

Debesijos sprendimą „Cisco Infinite“ pramogų vaizdo turiniui teikti naudoja daugiau nei 70 turinio tiekėjų visame pasaulyje. Toks būdas paspartina turinio pristatymą ir padeda sumažinti išlaidas.

2015 m. rudenį „Cisco“ pristatė naujų „Infinite“ rinkinio produktų, skirtų kokybiškai teikti televizijos programų paslaugas. „InfiniteHome“ – daugiaekranio vaizdo turinio sprendimas interaktyviajai ir kabelinei televizijoms. „InfiniteVideo“ – vaizdo sprendimas nepriklausomiems turinio tiekėjams („Over-the-top“) ir paslaugų teikėjams, naudojantiems išplėstą įrenginių komplektą (pvz., priedėlius „Roku“, „Apple TV“, „Amazon Fire TV“ ir papildomus įrenginius, naudojamus dėl antro ekrano ir kt.). „InfiniteBroadcast“ – daugiaekranis sprendimas, skirtas hibridinei palydovinei ir kabelinei televizijoms.

„Cisco“ debesų technologija pagrįstos naujovės padės užsakovams geriau susipažinti su artėjančia debesijos era, kai keičiami vaizdo turinio pristatymo ir peržiūros būdai, – sako „Cisco“ viceprezidentas Yves Padrines. – Mūsų užsakovai, pvz., „D-Smart“, įgyvendina naujus paslaugų privalumus, naudodamiesi „Infinite“ rinkiniu, kuris leidžia greitai įdiegti naujas paslaugas ir nuolat jas atnaujinti – tam prireikia ne mėnesių kaip anksčiau, o vos kelių minučių.“

Siūlydama tradiciniams paslaugų teikėjams, nepriklausomiems žiniasklaidos ir vaizdo turinio tiekėjams tinklo sprendimus panaudojant debesų technologijas, kompanija „Cisco“ nori paskatinti keisti požiūrį į vaizdo turinio kūrimą, pristatymą ir platinimą.