„Cisco Connect“: kibernetinio saugumo rizika šiuolaikiniame skaitmeniniame pasaulyje

2016 m. gegužės 10 d. Vilniuje, viešbutyje „Radisson Blu Lietuva“, vyks vienos iš pirmaujančių pasaulyje kompiuterių tinklo įrangos ir programinės įrangos gamintojos „Cisco“ rengiama verslo konferencija „Cisco Connect“. Pagrindinė šių metų konferencijos tema – daiktų internetas (angl. „Internet of Things“).

Digital Disruption – naujas terminas IT srityje. Ką jis reiškia? Kaip dėl to pasikeis IT vaidmuo? Tai yra tik vienas su kibernetinio saugumo rizika susijęs klausimas, į kurį bus atsakyta šiųmetėje konferencijoje.

Į Lietuvą atvyks ir pagrindinis konferencijos pranešėjas Džonas Beikelmansas (John Baekelmans), „Cisco“ IOE sprendimų grupės vyr. technologijų ekspertas.

Apie naujausias inovacijas ir sprendimus taip pat papasakos „Cisco“ vadovas Lietuvoje Marius Vaitonis ir „Cisco“ vadovas Baltijos šalyse Eduardas Tutarašvilis (Eduards Tutarasvili), „Intel“ verslo vystymo vadovas Baltijos šalyse Ramūnas Domarkas, UAB „Technologijų ir inovacijų centro“ Infrastruktūros departamento direktorius Viktoras Kaškelis, „Santa Monica Networks“ generalinis direktorius Mindaugas Žiūkas, „Lattelecom Technology“ Duomenų centrų verslo plėtros skyriaus vadovas Zigurdas Cyrulis (Zigurds Cīrulis) ir kiti šios srities profesionalai.

Daugiau informacijos apie renginį