Nauji LG „Stylus 2“ ir „X screen“ telefonai atkeliauja į Lietuvą

Kompanija „LG Electronics“ (LG) paskelbė, kad Lietuvoje pradedama prekiauti naujais mobiliaisiais telefonais „LG Stylus 2“ ir „X screen“. Telefonai išsiskiria moderniomis funkcijomis, pavyzdžiui, ypač tiksliu telefono valdymu, naudojat nano danga dengtą rašiklį ar dvigubu ekranu, skirtu vienu metu atlikti kelis veiksmus.

„LG Stylus 2“ turi 5,7 colių telefono ekraną, kuriame galima naviguoti ne tik pirštų judesiais, bet ir kartu su telefonu komplektuojamu įvesties rašikliu. Rašiklio galvutė dengta nano danga, todėl telefono valdymas, naudojant rašiklį, patogesnis ir greitesnis. Telefone įdiegtas spartusis meniu – funkcija, kurios dėka nereikia iš naujo ieškoti programų. Be to, keletą jų galima valdyti vienu metu. Naudotojams nereikės jaudintis ir dėl dingusio rašiklio, nes jam nutolus per dideliu atstumu nuo telefono apie tai praneš iššokantis pranešimas. Telefonas sveria vos 145 g ir yra 7,4 mm storio. Į komplektaciją įeina talpi 3000mAh baterija.

„LG X-screen“ turi dvigubą ekraną, kuris specialiai sukurtas tam, kad vienu metu būtų galima atlikti keletą funkcijų. Antrasis ekranas naudoja labai mažai baterijos energijos, tačiau jame nuolatos galima matyti visas svarbiausias funkcijas – dažniausiai naudojamas programėles, skambučius ar klausomą muziką.

Daugiau apie naujuosius telefonus rasite čia ir čia.