Vilniuje lankėsi kompanijos „Wincor Nixdorf“ atstovai


„Wincor Nixdorf“ vyresnysis viceprezidentas Christian Weisser (trečias iš dešinės) ir Rytų Europos bei Centrinės Azijos regiono pardavimo vadovė Anna Pankraz su BS/2 vadovybe

Š. m. gegužės 25 dieną bendrovėje „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ su darbiniu vizitu lankėsi kompanijos „Wincor Nixdorf“ delegacija: valdybos narys ir vyresnysis viceprezidentas Christian Weisser ir Rytų Europos bei Centrinės Azijos regiono pardavimo vadovė Anna Pankraz. Su šia Vokietijos įmone ir pasauline bankinių technologijų rinkos lydere BS/2 sieja daugiau nei dviejų dešimtmečių partnerystė.

Susitikime su įmonės vadovais svečiai aptarė einamuosius projektus ir naujas bendradarbiavimo galimybes, diskutavo apie bankinio sektoriaus tendencijas. Vokietijos kompanijos atstovai taip pat turėjo galimybę išsamiai susipažinti su BS/2 produktais ir jų galimybėmis.

Lietuvos bendrovė tiekia koncerno techninę įrangą, teikia jos palaikymo, priežiūros ir remonto paslaugas, taip pat kuria ir diegia finansų bei mažmeninės prekybos sektoriams skirtus programinius sprendimus. Šių metų gegužės mėnesį vykusiame „Wincor Nixdorf“ partnerių susitikime už sėkmingai įgyvendinamą projektą viename didžiausių Baltijos šalių banke BS/2 buvo apdovanota „Best Banking Solution 2016“ prizu.