Kompanija „Wincor Nixdorf“ apdovanota už sprendimus mažmeninei prekybai

Po praėjusių metų pergalės „Top Retail Supplier“ apdovanojimuose Vokietijos kompanija „Wincor Nixdorf“ šiemet ir vėl buvo juose įvertinta. Kategorijoje „Best Instore Solution“ apdovanoti du įmonės projektai: su „McDonald’s“ padaliniu Lenkijoje ir kompanija „Coop Switzerland“.

JAV greitojo maisto tinklo „McDonald’s“ padalinys Lenkijoje kartu su savo IT partnere „Wincor Nixdorf“ pristatė interaktyvų savitarnos terminalą, per kurį klientai gali užsisakyti maisto ir už jį kortele sumokėti. Tai palengvina aptarnavimą ir užtikrina klientų patogumą.

Antruoju apdovanojimu įvertintas kompanijos „Coop Switzerland“ projektas. Tai viena didžiausių Šveicarijos mažmeninės ir didmeninės prekybos korporacijų. Atsižvelgusi į šios įmonės klientų poreikius, „Wincor Nixdorf“ pasiūlė modernių savitarnos kasų.  

Atsiimdamas apdovanojimą, kompanijos „Winocr Nixdorf“ vyresnysis viceprezidentas Thomas Fell sakė, kad šie apdovanojimai atspindi pokyčius mažmeninės prekybos rinkoje. „Džiaugiamės gavę šį apdovanojimą. Tai puikus mūsų darbo įvertinimas. Be to, šie apdovanojimai atspindi ir įrodo, kad mažmenininkai vis labiau suvokia inovatyvių technologinių sprendimų teikiamą naudą automatizuojant verslo procesus ir optimizuojant klientų aptarnavimo išlaidas“, – teigė T. Fell.

Pernai taip pat buvo apdovanotos kelios kompanijos, dirbančios kartu su minėta Vokietijos korporacija. Tarp jų – Prancūzijos mados mažmenininkė „Kiabi“ ir „ Lunar GmbH“ („Edeka Gourp“). Šios dvi įmonės kartu su partnere „Wincor Nixdorf“ įgyvendino inovatyvius technologinius projektus.

„EHI Retail Institute“ ir leidinio „Lebensmittelzeitung“ įsteigti apdovanojimai „Top Retail Supplier“ kasmet skiriami IT įmonėms, siūlančioms sprendimų mažmeninės prekybos sektoriui.

Originalus pranešimas