Dovana „Lesės“ veterinarijos klinikai – nemokamas internetas „Skynet“

Gyvūnų globos organizacija „Lesė“ kasmet naujus namus randa keliems šimtams be globos likusių gyvūnų. Organizacija rūpinasi gyvūnų sveikata, priežiūra ir sterilizacija – nuo įsikūrimo sterilizuota daugiau nei 2 100 gyvūnų.

Liepos 19 d. Vilniuje (Antakalnio g. 38) „Lesė“ atidarė savo veterinarijos kliniką. Klinikoje, visų pirma, bus gydomi, vakcinuojami, sterilizuojami pačios „Lesės“ globotiniai, kurių medicininė priežiūra iki šiol kainavo ypač daug. Be to, klinika specialias kainas taikys socialiai remtinų asmenų gyvūnams, kurie dėl šeimininkų lėšų stokos nesulauktų pagalbos. Siekiant paskatinti žmones pasirūpinti benamiais gyvūnais, specialios kainos bus taikomos beglobių gyvūnų sterilizacijai ir operacijoms.

„Lesės“ prieglaudą nuolat remianti įmonių grupė „Penki kontinentai“ parūpino naujajai klinikai biuro baldų ir nemokamai įvedė spartųjį „Skynet“ internetą. „Pati auginu šuniuką ir dažnai lankausi veterinarijos klinikose. Tenka palaukti ir eilėje, o tuo metu norėtųsi turėti priėjimą prie interneto. Taip kilo mintis „Lesės“ klinikoje įrengti belaidį „Skynet“ internetą“, – pasakoja „Skynet“ atstovė Elita Citovičiūtė.

 

Naujosios klinikos vadovė Indrė Kairytė teigia, kad internetas šiais laikais neatsiejama gyvenimo dalis. Jis būtinas ir bendraujant su klinikos klientais internetu, ir palaikant operatyvų ryšį su prieglauda. Be abejo, internetas pravers ir klinikos lankytojams, laukiantiems savo eilės.