„Skynet“ kviečia atrasti spalvingą kultūros pasaulį!

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda ir vėl kviečia turiningai leisti laisvalaikį. Šįkart – kultūriniuose renginiuose.

„Skynet“ produkto vadovo Povilo Keburio teigimu, aktyviai dalyvaudami įvairiuose konkursuose klientai gali džiaugtis nemokama galimybe aplankyti populiariausius festivalius bei daugybę kitų įdomių renginių. „Užsukę į mūsų interneto svetainę ar „Facebook“ paskyrą ir dalyvaudami konkursuose, esami ir būsimi klientai nuolat laimi kvietimų į pačius įvairiausius renginius: pradedant „Mados infekcija“, knygų muge, baigiant „Galapagais“ ar „Bliuzo naktimis“. Džiaugiamės aktyviu klientų dalyvavimu ir galimybe dalytis maloniomis akimirkomis“, – sako P. Keburis.  

Na, o tuos, kas negali dalyvauti viename ar kitame kultūriniame renginyje, „Skynet“ kviečia užsukti į svetainę www.scena.lt ir stebėti tiesiogines transliacijas, kurias mielai visiems dovanoja studija „Penki TV“. Be to, čia galima rasti jau įvykusių renginių įrašų archyvą.

Registruokitės www.skynet.lt/bukpirmas ir pirmieji sužinokite apie rengiamus konkursus bei laimėkite kvietimų į puikius renginius.

Malonių įspūdžių!