Vilniaus sporto festivalio konferencijose – žymūs sportininkai ir specialistai

Š. m. rugsėjo 24–25 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ jau penktą sykį vyks didžiausias Vilniaus rudens sporto renginys – Vilniaus sporto festivalis. Jo metu vyks „Skynet“ konferencija „Active Training“, klubų ir būrelių mugė, sporto prekių ir įrangos paroda, „Brasa CrossFix“ treniruotės, „Reebok Fitness Challenge“ bei gausybė kitų renginių. Organizatorių tikslas – į šventę pritraukti kuo daugiau įvairaus amžiau sostinės gyventojų.

Svarbi festivalio dalis bus „Skynet“ konferencija „Active Training“, kurioje lankytojai galės pasiklausyti žymių Lietuvos sportininkų, mūsų šalies ir užsienio specialistų paskaitų ir pasakojimų bei pabendrauti su mūsų ypatingais sportininkais „Valandoje su parolimpiečiais“. Konferencijas moderuos sporto žurnalistas Saulius Nalivaika, jos bus tiesiogiai transliuojamos internetu abi festivalio dienas. Transliaciją užtikrins šviesolaidinio tinklo „Skynet“ ir televizijos studijos „Penki TV“ specialistų komanda.

Bilietus į rugsėjo 24–25 dienomis vyksiantį Vilniaus sporto festivalį platina „bilietai.lt“. Vaikai iki 16 metų, senjorai ir žmonės su negalia įleidžiami nemokamai.

Oficiali renginio svetainė www.sportofestivalis.lt.