Į Kanus rinksis saugių atsiskaitymo ir identifikacijos technologijų specialistai

Š. m. lapkričio 29–31 dienomis Prancūzijoje, Kanuose, organizuojama tarptautinė saugumo technologijų paroda-konferencija „Trustech“.

Daugiau nei 30 metų rengiama paroda pernai pakeitė pavadinimą iš „Cartes“ į „Trustech“, siekiant labiau akcentuoti įvairias (ne tik kortelių) saugumo srities technologijas.

Skelbiama, kad šiemet paroda vyks nauju formatu. Ją sudarys išmaniųjų kortelių paroda „Cartes“ ir konferencija „Trustech Confex“, kurioje įvairių šalių specialistai turės progą pasidalyti savo patirtimi, susipažinti su mokėjimo ir identifikacijos technologijų galimybėmis bei naujovėmis. Svarbiausios konferencijos temos: technologijos finansų sektoriui, virtualioji valiuta, duomenų valdymas, identifikacijos ir el. valdžios sprendimai.

Laukiama, kad parodoje dalyvaus per 18 tūkst. dalyvių iš daugiau nei 130 šalių. Apie 400 iš jų turės stendus, kuriuose pristatys savo produktus ir paslaugas. Tarp jų savo moderniomis idėjomis dalysis 40 pradedančiųjų įmonių. Konferencijoje pranešimus skaitys daugiau nei 250 pranešėjų.

Renginio metu tradiciškai organizuojami apdovanojimai „SESAMES Award“. Šiemet jų metu bus renkami laimėtojai šiose kategorijose: „El. atsiskaitymai“, „El.prekyba“, „Gamyba ir testavimas“, „Daiktų internetas“, „El. valdžia“ ir „Kibernetinis saugumas“.

Plačiau apie renginį.