UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ įvertinta „Inovatyvaus produkto“ prizu


Iš kairės: BS/2 vykdomasis direktorius Tomas Augucevičius, Lietuvos inovacijų centro direktorius Mantas Vilys, BS/2 generalinis direktorius Tomas Bublys ir produkto vadovas Antonas Savkinas

Baigiantis 2016 metams, gruodžio 16 dieną, sostinės Vaidilos teatre surengta XII Nacionalinio konkurso „Inovacijų prizas 2016“ apdovanojimų ceremonija. Šventiniame renginyje dalyvavo ministras pirmininkas Saulius Skvernelis, Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidentas Robertas Dargis, ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius, politikai, pramonės ir verslo įmonių vadovai, LPK nariai ir partneriai.

„Inovatyvaus produkto“ kategorijoje už pastangas ir rezultatus plėtojant inovacijas nepriklausoma ekspertų komisija įvertino įmonių grupės „Penki kontinentai“ bendrovę „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2). Įmonė apdovanojimą pelnė už šiemet rinkoje pristatytą techninės ir programinės įrangos kompleksą „VTM.iQ“, kuris skirtas finansinėms operacijoms atlikti. Jis jau įdiegtas ir sėkmingai veikia Azerbaidžane bei Kazachstane.

„VTM.iQ“ – tai banko skyrius, aptarnaujantis klientus be banko darbuotojų. Jį sudaro daugiafunkcis terminalas „CuRiE“, kompanijos „Diebold Nixdorf“ automatinis seifas „CS 6060“ ir BS/2 programiniai sprendimai. Tai paprastas ir patogus klientų aptarnavimo kanalas, leidžiantis ženkliai išplėsti aptarnavimo erdvę ir būti arčiau klientų bei mažinti išlaidas ir optimizuoti darbo su grynaisiais pinigais procesus.

Atsiimdamas apdovanojimą, BS/2 generalinis direktorius Tomas Bublys sakė, kad tai svarbus įvertinimas už pastangas ir paskata tobulėti toliau. „Esame įsitikinę, kad verslo ateitis – tai inovacijos ir technologijos. Vis dėlto šiandieniame dinamiškame ir išmanių sprendimų kupiname pasaulyje nėra lengva būti inovatyviam. Todėl džiugu, kad mūsų inovacija buvo pastebėta ir pripažinta nacionaliniu lygiu. Tai visos patyrusios profesionalų komandos įvertinimas ir puiki motyvacija toliau atkakliai dirbti“, – sakė įmonės vadovas.

Konkursą „Inovacijų prizas“ organizuoja VšĮ „Lietuvos inovacijų centras“ ir Lietuvos pramonininkų konfederacija. Jo tikslas – skatinti verslų mąstymą, technologinę plėtrą ir inovatyvumą. Konkurso globėja – Lietuvos Respublikos ūkio ministerija.

 

Vaizdo siužetas