„Diebold Nixdorf“ pristatė mažiausią pasaulyje savitarnos įrenginį

Įmonė „Diebold Nixdorf“ kurianti inovatyvias technologijas bankams ir mažmeninės prekybos įmonėms, pristatė naujo tipo savitarnos kasos modelio „Extreme Self-Checkout“ konceptą, kuris gali gerokai pakeisti pirkėjų požiūrį į apsipirkimą.

Įrenginio plotis – vos 25 cm, todėl jis nesunkiai ras vietą bet kokiame interjere ir padės taupyti brangiai kainuojantį prekybviečių plotą. Universalus „Extreme Self-Checkout Concept“ gali atlikti bankomato, mokėjimo įrenginio ir savitarnos kasos funkcijas. Įrenginys pritaikytas priimti ne tik grynuosius pinigus ir mokėjimo korteles, bet ir atsiskaitymą bekontakčiu būdu, todėl tenkina net pačių reikliausių klientų poreikius. Terminale įdiegtas EMV standarto lustų skaitytuvas saugo nuo sukčiavimo atvejų.

„Еxtreme Self-Checkout“ veikia kartu su kompanijos „Diebold Nixdorf“ mobiliąja programa „TPiSHOP“, kuri padeda pirkėjams dar būnant namie susidaryti planuojamų pirkinių sąrašą ir pagal jį rasti greičiausią apsipirkimo maršrutą parduotuvėje. Be to, atsižvelgdama į pirkėjų įpročius, programa siunčia asmeninius pasiūlymus, rekomendacijas. Tai padeda stiprinti pirkėjų lojalumą.

Atėjęs į parduotuvę klientas tiesiog nuskenuoja dominančias prekes savo mobiliuoju įrenginiu, o tuomet atsiskaito priėjęs prie „Еxtreme Self-Checkout“ kasos. Naujojo savitarnos terminalo lankstumas suteikia mažmenininkams galimybę pasiūlyti didelį papildomų paslaugų (grynųjų grąžinimo, čekių išgryninimo, atsiskaitymo už paslaugas ir kt.) pasirinkimą. Žinodamas, kad toks universalus įrenginys stovi prekybos centre, pirkėjas bus suinteresuotas dažniau jame lankytis, kad vienu metu galėtų sutvarkyti kelis reikalus.

„Bankai ir prekybininkai siekia pagerinti pirkėjų apsipirkimo patirtį. Riba tarp realių ir elektroninių apsipirkimo kanalų pamažu nyksta. Naujas sprendimas leis prekybininkams žvelgti tolyn į ateitį, naudojant dabartinę infrastruktūrą ir technologijas“,– tvirtina  „Diebold Nixdorf“ dizaino ir naujųjų technologijų plėtros viceprezidentas  Richardas Harris.

„Diebold Nixdorf“ – pasaulinė lyderė, dirbanti su milijonais klientų finansų ir mažmeninės prekybos sektoriuose daugiau nei 130-yje pasaulio šalių. Įmonės įrangą Lietuvoje platina ir į ją specializuotą programinę įrangą diegia UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“, bendradarbiaujanti su šia kompanija jau daugiau nei 20 metų.