„Dell“ pristatė naują biudžetinės klasės žaidimų kompiuterį

Pasaulyje sparčiai populiarėjant kompiuterinių žaidimų kultūrai, nešiojamųjų žaidimų kompiuterių rinka – aukštumose. Nors šių įrenginių asortimentas platus, rasti poreikius tenkinantį nešiojamąjį žaidimų kompiuterį gali tapti tikru iššūkiu – vieni yra sunkūs ir nepatogūs nešiotis, kiti – nepakankamai galingi, treti – neprieinami mėgėjo kišenei. Šią nišą nusprendė užpildyti JAV kompiuterių gamintoja „Dell“, pasiūliusi žaidimų patirtį platesnei auditorijai ir pristačiusi „Inspiron“ serijos kompiuterį, kuris puikiai tinka ne tik pradedantiesiems, bet ir užkietėjusiems žaidėjams.

Žaidimams pritaikyta „Inspiron Gaming“ linija pasižymi patraukliomis kainomis ir yra skirta žaidėjams, kuriems reikalinga populiariausių kompiuterinių žaidimų reikalavimus atitinkanti sparta už prieinamą kainą. Naujieji įrenginiai papildys tai, ką „Dell“ jau 20 metų siūlo savo žaidimų flagmano „Alienware“ pavidalu – sistemas, kuriose įdiegti didelės spartos komponentai ir naujausi inžineriniai sprendimai. Dar didesniems kompiuterinių žaidimų entuziastams „Dell“ siūlo atnaujintą „Alienware“ kompiuterių seriją, tad nuo šiol „Dellׅ“ asortimente sau tinkamiausią žaidimų kompiuterį galės išsirinkti kiekvienas.

„Inspiron Gaming“ – 15 colių žaidimų kompiuteris mėgėjams

„Alienware“ siekiant patenkinti žaidėjų, pageidaujančių ypač didelės spartos ir aukščiausios klasės kompiuteriams būdingo dizaino, poreikius, vis dar lieka daugybė vartotojų, pageidaujančių pakankamai sparčių žaidimų sistemų, tačiau už prieinamą kainą. Pristatydama naują „Inspiron“ žaidimų kompiuterių liniją, „Dell“ suteikia vartotojams galimybę nešiojamąjį kompiuterį rinktis iš daug didesnio kainų diapazono. Techninės kompiuterio savybės:

Naujausias „Inspiron 15 Gaming“ nešiojamas kompiuteris yra tik pirmoji pažintis su „Inspiron Gaming“ žaidimų kompiuterių linija. „Dell“ ketina ir toliau investuoti į pradedantiesiems žaidėjams skirtų nešiojamųjų kompiuterių asortimentą.

Naujieji „Alienware“ – aukščiausio lygio žaidimų patirtis

Prie „Dell“ produktų šeimos prisijungęs maždaug prieš dešimtmetį, „Alienware“ šiandien gali pasigirti tapęs pirmaujančiu pasaulyje prekės ženklu kompiuterinių žaidimų srityje. Šiuos nešiojamuosius kompiuterius pasirinkę žaidėjai visuomet bus užtikrinti, kad gaus pažangiausias inovacijas ir įspūdingą dizainą, o žaisdami galės mėgautis bekompromise sparta. Techninės kompiuterio savybės:

Naujieji kompiuteriai Lietuvoje turėtų pasirodyti kovo pradžioje. 15 colių „Inspiron Gaming“ kaina turėtų prasidėti nuo 949 Eur, o naujuosius „Alienware“ serijos kompiuterius bus galima įsigyti nuo 2099 Eur.