Didinama šviesolaidinio tinklo „Skynet“ verslo planų greitaveika

Nuo š. m. vasario 1 dienos didinama verslui skirtų interneto „Skynet“ planų greitaveika. Taip pat pristatomi nauji verslo paslaugų planai: „Business GO“, „Business RUN“ ir „Business FLY“.

Šviesolaidinį tinklą „Skynet“ valdančios bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Komercijos departamento vadovo Romo Rimgailos teigimu, stabiliai ir greitai veikiantis internetas jau tapo neatsiejama verslo dalimi. „Didėjant internetu perduodamų duomenų kiekiui ir tobulėjant technologijoms, didelė interneto sparta tampa rinkos norma. Atsižvelgę į tai, atnaujinome verslui skirtus planus ir padidinome interneto spartą. Pavyzdžiui, pasirinkus planą „Business FLY“, greitaveika didėja 10 kartų – net iki 1 Gb/s“, – sako R. Rimgaila.

Užsisakiusi interneto planą „Business RUN“ ar „Business FLY“, įmonė taip pat gauna papildomų naudų – į plano kainą įskaičiuota papildoma fiksuotosios telefonijos, tinklalapių filtravimo, svetainių talpinimo, kompiuterinių darbo vietų priežiūros ar kita pasirinkta paslauga.

Daugiau informacijos apie naujus planus ieškokite čia.