SEB bankas pristato naują išskirtinių privilegijų kredito kortelę „MasterCard World Elite“

SEB banko klientai pirmieji Lietuvoje jau gali įsigyti naują išskirtinių privilegijų kredito kortelę „MasterCard World Elite“, o banko privačiosios bankininkystės klientai ja galės naudotis kartu su paslaugų planu „Elite“. Su šia kortele galima ne tik atsiskaityti, ji suteikia ir įvairių papildomų naudų daugelyje pasaulio šalių.

„Kredito kortelė „MasterCard World Elite“ pasaulyje yra gerai žinoma kaip privilegijų simbolis ir nuo šiol mūsų klientams suteikia galimybę naudotis aukščiausios kokybės paslaugomis daugelyje šalių. Išskirtinis šios kredito kortelės privalumas – asmeninis padėjėjas (angl. concierge), kuris nepaliks nežinioje kortelės turėtojo, nesvarbu, kur jis bebūtų, ir nesvarbu, kokiu paros metu reiktų pasirūpinti tokiais klausimais kaip automobilio nuoma, viešbučio ar bilietų į spektaklį rezervacija. Visą parą veikianti asmeninio padėjėjo paslauga – išskirtinė papildoma nauda, kurią klientams Lietuvoje šiuo metu pristato tik SEB bankas“, – sako Vaidas Žagūnis, SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius.

Naujoji kredito kortelė „MasterCard World Elite“ daugiausiai orientuota į privačiosios bankininkystės klientus, bet ją užsisakyti gali ir kiti privatūs banko klientai.

Kortelės turėtojams be asmeninio padėjėjo paslaugos, suteikiamas didesnis nei įprastai kelionės užsienyje draudimas, nemokama greitoji keleivių patikra Vilniaus, Rygos ir Talino tarptautiniuose oro uostuose, specialūs kelionių agentūros pasiūlymai, „Priority Pass'“ kortelė, leidžianti naudotis verslo klasės laukiamosiomis salėmis daugiau nei 700 tarptautinių oro uostų, taip pat šios kortelės turėtojai SEB banko skyriuose aptarnaujami pirmumo teise. Šios kredito kortelės turėtojas gali naudotis iki 15 000 Eur siekiančiu kreditu.

SEB bankas vasario mėnesį privačiosios bankininkystės klientams taip pat pristatė naują paslaugų planą „Elite“, kurį užsisakę klientai gali ne tik naudotis privačiosios bankininkystės paslaugomis, patogiai tvarkyti kasdienius finansus, bet ir išbandyti „MasterCard World Elite“ kredito kortelės teikiamus privalumus už fiksuotą mėnesio mokestį.

Anot V. Žagūnio, kaip vieną iš pagrindinių kredito kortelių privalumų SEB klientai visuomet išskira kelionės užsienyje draudimą, kuris naujosios kredito kortelės „MasterCard World Elite“ turėtojams suteiks dar didesnę apsaugą. Kortelės savininkas ir kartu keliaujantys šeimos nariai draudžiami nuo įvairių rizikų, netgi laisvalaikiu užsiimant rizikingomis sporto šakomis, taip pat numatytos didesnės negu įprastai draudimo išmokos.