„Skynet“ siūlo dar greitesnį ryšį su pasauliu už mažesnę kainą

Pirmojo Lietuvoje šviesolaidinio tinklo „Skynet“ naudotojai šį pavasarį pajus dar didesnį interneto greitį su pasauliu – net iki 1 Gb/s. Iki šiol tokia sparta buvo pasiekiama tik Lietuvos tinkluose.  

Interneto ir išmaniosios „Skynet“ televizijos paslaugas teikiančios bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Produktų valdymo departamento vadovo Povilo Keburio teigimu, greitis šiuolaikiniame pasaulyje yra vienas didžiausių prioritetų.

„Vienas pagrindinių veiksnių, lemiančių mūsų klientų pasirinkimą, yra interneto sparta. Tobulėjant technologijoms, jos poreikis auga. Vis didesnės spartos reikia per internetą stebint kokybišką vaizdo medžiagą, atsirandant 4K raiškos vaizdo turiniui, dalyvaujant vaizdo konferencijose. Interneto sparta pasauliniame tinkle ypač svarbi ir populiarėjant debesų tarnyboms, kai į debesų duomenų saugyklas reikia įkelti didelius vaizdo failus ir jais vienu metu naudotis keletui asmenų“, – sako jis.

Atsižvelgus į tai, nuo 2017 m. kovo 1 d. „Skynet“ interneto plano RUN greitaveika užsienyje didinama iki 500 Mb/s, o plano FLY – net iki 1 Gb/s. Tiems, kurie neturi didelių poreikių, gali rinktis planą GO su 100 Mb/s sparta Lietuvoje ir užsienyje.

Nepaisant to, kad greitaveika su užsieniu didinama, interneto planų kaina neaugs, priešingai, ji keletu eurų sumažės. Pasirašant sutartį dvejiems metams, GO planas kainuos 7,79 Eur, RUN – 11,79 Eur, o FLY –  17,79 Eur.

„Siekiame, kad mūsų klientai sutaupytų, o laukimo minutes iškeistų į malonesnius užsiėmimus. Plano FLY greitis yra visiškai neribojamas. Greitaveiką riboja tik techniniai tinklo prievado parametrai“, – teigia P. Keburis.

Jums reikia didesnės interneto spartos su pasauliu, jei:

Kad suprastumėte, kaip interneto sparta gali padėti sutaupyti laiko, palyginkite.