Kad piniginė neplonėtų: programėlės, padėsiančios sutaupyti

Kylant kainoms, žmonės ieško būdų, kaip išleisti mažiau ir sutaupyti. Nors ženkliai šoktelėjusi infliacija skatina vis įdėmiau sekti savo finansus, dėl informacijos ar laiko stokos mes dažnai permokame to nė nežinodami. Laimei, šiandien mums gali pagelbėti išmaniosios programėlės padedančios atidžiau ir paprasčiau stebėti situaciją parduotuvėse bei savo piniginėje. Kurios iš jų yra naudingos?

Perkant maisto produktus – visosakcijos.lt

Tarp gausybės prekių, esančių parduotuvėse, pro akis neišvengiamai praslysta bent dalis gerų pasiūlymų – nukainuotų produktų,  o taip praleidžiame progą sutaupyti.  Ar žinojote, kad šiandien dar prieš eidami apsipirkti galime sužinoti visas maisto parduotuvėse skelbiamas akcijas ir susidaryti pirkinių krepšelį? Tą padaryti leis programėlė „visosakcijos.lt”, kurioje matomos visose didžiosiose šalies maisto prekių parduotuvėse ar vaistinėse esančios nuolaidos.

 Ieškant elektronikos – kaina24.lt

 Bendrovių „Samsung” ir „GfK” inicijuotas tyrimas atskleidė, kad net 86 proc. lietuvių, išmaniuosius įrenginius perka parduotuvėse, kurios siūlo geriausias kainas.  Vis dėlto, jei pasiūla didžiulė, darosi sunku  atrasti geriausią kokybės ir kainos santykį, o ieškant įvairių pasiūlymų internete sugaištame nemažai laiko. Šį klausimą išspręsti padeda elektronikos prietaisų kainų palyginimo programėlė „kaina24.lt”, kurioje lyginamos didžiausių elektronikos prekių parduotuvių kainos.

 Automobilio priežiūrai – „Drivo-Automobilio valdymas“

 Ne paslaptis, kad automobilio priežiūra ir jo išlaikymas kas mėnesį gerokai paplonina kiekvieno  vairuotojo piniginę. Nekalbant apie išlaidas automobilio dalių keitimui, šiandien nemažai atsieina ir kuras. Todėl norintys sutaupyti bent dalį pinigų, telefone turėtų įsidiegti programėlę „Drivo-Automobilio valdymas“. Joje galėsite tikrinti degalinėse esančias kuro kainas ar fiksuoti atliktų remonto darbų išlaidas. Detalios schemos ir ataskaitos jums nuolat pasiūlys būdus, kur ir kaip galėtumėte sutaupyti, o specialūs priminimai neleis pamiršti, kada reikia pasikeisti tepalus, aušinimo skystį, padangas ar atlikti kitus einamuosius remonto darbus.

 Finansų  analizei – „manopiniginė.lt“

 Ar dažnai susimąstote, kur „išgaruoja“ didžioji dalis atlyginimo? Sekdami, kur išleidžiate pinigus,  greičiausiai, dažniau priimsite racionalius sprendimus ir susilaikysite nuo spontaniškų pirkinių. Asmeniniai finansai ir jų stebėjimas padeda racionaliau paskirstyti piniginius resursus. Šiam reikalui labiausiai tiks programėlė „manopiniginė.lt“, kuri leidžia sekti visas savo asmenines išlaidas ir pajamas, jas skirstyti į kategorijas, o visą informaciją stebėti nesudėtinguose grafikuose.