Naujoji apsaugos sistemos versija „ATMeye.iQ 2.0“ – dar patikimesnei savitarnos įrangos apsaugai

UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) jau greitai pristatys naują bankiniam sektoriui skirtos programinės įrangos versiją „ATMeye.iQ 2.0“. Šis techninis–programinis sprendimas patikimai saugo savitarnos įrangą nuo sukčiavimo ir vandalizmo atvejų ir padeda spręsti konfliktines situacijas.

Vaizdo stebėjimo sistema „ATMeye.iQ“ realiuoju metu filmuoja visus veiksmus, kuriuos klientas atlieka su savitarnos įrenginiu, taip pat visus įvykius, vykstančius aplink, išsaugodama nuotraukas ir vaizdo įrašus. Užfiksavusi įtartinus ir neteisėtus veiksmus, sistema įspėja banko darbuotojus ir apsaugos tarnybas. Įrašyta foto ir vaizdo medžiaga taip pat gali praversti aiškinantis tarp klientų ir finansinių institucijų kylančius ginčus.

Nauja vaizdo apsaugos sistemos versija „ATMeye.iQ 2.0“ papildyta naujomis funkcijomis – išplėsta išankstinio įrašymo galimybė, t.y.  kliento veiksmai įrašomi dar prieš atliekant finansinę operaciją. Tam vienu metu gali būti panaudotos net kelios vaizdo kameros.

Vaizdo apsaugos sistema buvo patobulinta atsižvelgiant į augančius bankų apsaugos reikalavimus. Siekiant užtikrinti didesnį įrenginių ir duomenų saugumą, įgyvendintas sistemos perkėlimas į šiuolaikinius saugumo reikalavimus atitinkantį serverį „WildFly“, o panaudojus duomenų bazę „MS SQL“ išplėstos sistemos taikymo galimybės rinkoje.

Šiuo metu visame pasaulyje naudojama daugiau nei 60 tūkst. licencijuotų vaizdo stebėjimo sistemų „ATMeye.iQ“.

UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) – įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė, veikianti jau daugiau nei 25-erius metus. Bendrovės specializacija – bankinės  įrangos tiekimas, specializuotos bankinės programinės įrangos kūrimas, sistemų integracija, techninės priežiūros paslaugos. Įmonės sprendimai ir paslaugos prieinami pasaulinėje rinkoje, o produktai platinami 77-iose šalyse. BS/2 jau per 20 metų yra išskirtinė koncerno „Diebold Nixdorf“ partnerė.

Daugiau apie „ ATMeye.iQ“ >>