Užsisakę „Skynet“, išmaniąja TV iki vasaros pabaigos naudosis nemokamai

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda paruošė neįtikėtiną pasiūlymą, kurio tikslas – ne tik auginti savo klientų bendruomenę, bet ir supažindinti sostinės gyventojus su išmaniosios „Skynet“ televizijos privalumais.

Išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovai gali mėgautis ne tik įprastomis televizijos funkcijomis. Vienas pagrindinių jos pranašumų – transliacijos valdymas. Ši funkcija leidžia sustabdyti, persukti ir atsukti atgal TV kanalų programas. Be to, nereikia jaudintis, jei nepavyko pamatyti mėgstamos laidos ar filmo, nes pasibaigusios TV programos yra saugomos televizijos archyve. Besinaudojantys išmaniąja televizija gali žiūrėti „Youtube“ vaizdo klipus TV ekrane, mėgautis karaokės pramoga ir kitomis interaktyviomis galimybėmis.

Tereikia nuo šių metų balandžio 10 d. iki balandžio 24 d. užsisakyti bet kurį interneto planą su išmaniąja TV, pasirašyti 24 mėnesių sutartį, o tuomet iki pat vasaros pabaigos išmanioji TV nieko nekainuos. Ir tai – dar ne viskas!

Pasiūlymo laikotarpiu suteikiama galimybė 3 mėnesiams nemokamai užsisakyti vieną papildomą kanalų rinkinį. Jūsų pasirinkimui skirtingos tematikos rinkiniai: HD, Filmų, Laisvalaikio, Pažintinis+, Muzikinis, Vaikams, Rusiškas, Disney vaikams, Pirmasis Baltijos rinkinys.

Esamų išmaniosios TV žiūrovų taip pat laukia siurprizas. Nuo balandžio 11 d. iki gegužės 11 d.  esami televizijos klientai nemokamai mėgausis papildomu didelės raiškos HD kanalų rinkiniu.

Malonių įspūdžių su išmaniąja „Skynet“ televizija!