Baltijos šalyse vyks konferencija „Age of Security Forum 2017“

Gegužį Baltijos šalyse organizuojama tarptautinė konferencijų serija „Age of Security Forum 2017“, skirta supažindinti su lyderių pozicijas užimančiais informacijos saugumo sprendimais ir metodologijomis pagal „Gartner“ ir „Gartner Magic Quadrants“ rekomendacijas.

Vilniuje forumas vyks gegužės 11 d., Rygoje – gegužės 16 d, o Taline – gegužės 18 d. Forumo metu taip pat bus siekiama pasidalinti patirtimi, kaip efektyviai apsisaugoti nuo šiuolaikinių kibernetinių grėsmių, kaip atitikti GDPR keliamus duomenų apsaugos reikalavimus.

Ypatingas forumo svečias – iš JAV atvykstantis Vladislav Shapiro, nepriklausomas IT ekspertas, nuolatinis svečias ir pranešėjas daugybėje garsių renginių („Gartner Catalyst“, „Gartner IDM Summit“, „IT Experts“ ir kt.)

„Age of Security 2017“ forume V. Shapiro skaitys pranešimą apie kibernetinių grėsmių evoliuciją, tendencijas ir Europos Sąjungos požiūrį į jas. Bus apžvelgiami duomenų privatumo teisės aktai ir GDPR. Remdamasis savo asmenine patirtimi, tendencijomis ir naujausiais 2016-2017 duomenimis iš patikimų šaltinių V.Shapiro pristatys savo įžvalgas apie tai, kurios iš kibernetinių grėsmių turėtų sulaukti didesnio dėmesio ir kels didžiausią pavojų organizacijoms artimiausioje ateityje.

Registracija „Age ofSecurity Forum 2017“ galima dalyvauti nemokamai, tereikia užsiregistruoti.

Įdomiausias renginio akimirkas galėsite pamatyti „Penki TV“ laidoje „IT+“.