„Microsoft“ įvertino įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistų kompetenciją

Didžiausia programinės įrangos gamintoja „Microsoft“ jau dvyliktus metus iš eilės patvirtino įmonių grupės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner). Šis statusas atveria galimybę programinės įrangos kūrėjams bei sistemų administratoriams pirmiesiems naudotis naujausiais „Microsoft“ produktais, korporatyvinėmis priemonėmis ir gauti tiesioginį „Microsoft“ palaikymą.

Šiemet įgyti įvertinimai dviejose kategorijose: Taikomosios programinės įrangos kūrimo (angl. Application development gold) ir Duomenų centro (angl. Datacenter gold). Jie rodo, kad įmonės kuriama programinė įranga ir Duomenų centro veikla atitinka aukščiausius reikalavimus.

„Didžiuojamės, kad mūsų informacinių ir bankinių technologijų specialistai yra profesionalai, kurių kompetenciją ir patirtį įvertino „Microsoft“, – sako Ignatas Girnis, UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktoriaus pavaduotojas techniniais klausimais. – Galimybė naudotis naujausiais „Microsoft“ produktais leidžia mūsų specialistams kurti specializuotus sprendimus ir teikti savo klientams šiuolaikiškas paslaugas, atitinkančias dabartinio verslo reikalavimus“.

Įvertinimus „Microsoft“ suteikia atsižvelgdama į vertinamos bendrovės specialistų kompetenciją (jie turi tai įrodyti praktiškai, laikyti egzaminus) ir bendrovės klientų atsiliepimus.