„Penkių kontinentų“ įmonių grupės komunikaciją koordinuos Germanas Kavalskis

Vienos stambiausių ir seniausių Lietuvos informacinių technologijų įmonių „Penki kontinentai“ grupės komunikaciją koordinuos Germanas Kavalskis. 

„Dirbti tarptautinėje kompanijoje, kurios didžioji dalis veiklos vykdoma už Lietuvos ribų, yra iššūkis kiekvienam. Tai aktyvi ir dinamiška aplinka, tačiau kartu tai suteikia daug kūrybinės laisvės, kurią bus galima įgyvendinti. Dar maloniau dirbti įmonėje, kuri buvo ir yra daugelio sričių technologijų lyderė“, – sako Germanas Kavalskis.


G. Kavalskis 14 metų dirba komunikacijos sektoriuje, yra Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjungos valdybos narys. Anksčiau dirbo ryšių su visuomene agentūroje „Avenire“, buvo komunikacijos vadovas tarptautinėje advokatų kontoroje „Tark Grunte Sutkiene“, kuravo Lietuvos narystės Europos Sąjungoje komunikacijos klausimus Užsienio reikalų ministerijoje ir Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijoje.


Įmonių grupę „Penki kontinentai“ sudaro UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“, UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, UAB „ASHBURN International“, UAB „Skaitmeninio sertifikavimo centras“, UAB „Penkių kontinentų investicijos“. Įmonių grupė daugiau nei dvidešimt penkerius metus aktyviai dirba bankiniame, mažmeninės prekybos ir ITT sektoriuose. Savo paslaugas ir produktus grupė parduoda 77-iose pasaulio šalyse bei užima lyderės pozicijas bankinių technologijų sektoriuje Kazachstane, Azerbaidžane, Baltarusijoje, Gruzijoje, Baltijos šalyse.