Rengiamas XIII-asis Lietuvos–Baltarusijos ekonomikos forumas

2017 m. gegužės 30–31 d. Kaune, Kauno technologijos universiteto Santakos slėnyje, vyks XIII-asis Lietuvos - Baltarusijos ekonomikos forumas, kurį organizuoja Lietuvos pramonininkų konfederacija kartu su Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija. Į forumą atvyksta daugau nei 50 Baltarusijos įmonių atstovų, renginyje dalyvaus apie 60 Lietuvos įmonių.  

Gegužės 30 d. forume bus aptariami transporto, logistikos ir krovos, atsinaujinančių ir vietinių energijos šaltinių, investicijų ir finansavimo bei turizmo klausimai. Bus diskutuojama apie naujų bendradarbiavimo formų tarp Lietuvos ir Baltarusijos verslo įmonių galimybes. Ekonomikos forume dalyvaus LR ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius ir susisiekimo ministras Rokas Masiulis, Baltarusijos ekonomikos ministras Vladimir Zinovskij, Sporto ir turizmo viceministras Michail Portnoij ir Mogiliovo srities gubernatorius Vladimir Domanevskij.

Gegužės 31 d. forumo dalyviai lankysis Kaune esančiose energetikos įmonėse, Kauno LEZe, bus surengta pažintinė kelionė į Birštoną.