Įdomi televizijos programa aktuali ir vasarą

Po aktyvaus laisvalaikio ar paskutinių darbų prieš atostogas sostinės gyventojai ilsisi parkuose, lauko kavinėse, namuose, o atokvėpis po dienos priešais žydrąjį ekraną – dažnas Lietuvos šeimų palydovas. Televizijoms nelieka nieko kito, kaip tik stengtis išlaikyti žiūrovų dėmesį, pateikti kokybišką TV programų turinį ir taip prisidėti prie visaverčio poilsio.

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Produktų valdymo departamento vadovas Povilas Keburis teigia, kad šiuo metu išties jaučiamas aukštos kokybės TV turinio poreikis, todėl „Skynet“ klientams siūlomas platus kokybiškų TV kanalų pasirinkimas. Pavyzdžiui, „Lrytas.tv“, „Sony“ ir „Sony Turbo“ programos neseniai pradėtos transliuoti HD formatu. Siekiant užtikrinti dar didesnį žiūrovų pasitenkinimą, „Sony“ programas galima žiūrėti su lietuviškais subtitrais, o dalis minėtų TV kanalų turinio jau išversta ir įgarsinta lietuvių kalba.

„Tuos, kurie nemėgsta būti prikaustyti prie sofos, o nori įdomią TV programą stebėti kad ir savo namų terasoje, galime pradžiuginti papildytu WEB TV programų paketu – į jį neseniai įtrauktas kanalas „TV8“. Dabar televiziją, kurią galima nemokamai stebėti savo kompiuterio ekrane, sudaro 10 kanalų, kai kurie jų – HD kokybės“, – sako P. Keburis.

Išmaniosios „Skynet“ televizijos turinys keičiamas atsižvelgiant ir į sezoniškumą. Pavyzdžiui, naujas kanalas „Travel HD“, pridėtas prie papildomo TV kanalų rinkinio „Pažintinis +“, įkvepia keliauti, ieškoti naujų vietų, kuriose galima praleisti atostogas su draugais ar šeima. Nevalia pamiršti ir sporto entuziastų – jau birželio 17–liepos 2 dienomis HD kokybe bus galima stebėti FIFA futbolo varžybas per LTR HD kanalą, o kitus vakarus paįvairinti žiūrint TV kanalą „Eurosport News“.

Kad ir kokį poilsio būdą pasirinktų vilniečiai, svarbiausia yra laisvalaikio kokybė ir smagūs potyriai. Taigi išmanioji „Skynet“ televizija siekia prisidėti prie turiningų savo žiūrovų atostogų ir jiems siūlo vasarišką, atsinaujinusį ir įtraukiantį turinį.