Pristatytas įrankis, pakeisiantis šiandieninę skaitmeninę ekonomiką

Šiandien kaip niekada anksčiau jaučiamas didžiulis spaudimas IT rinkai pasiūlyti didelės spartos sistemas, kurios galėtų būti lengvai pritaikomos sparčiai besikeičiančioje verslo aplinkoje. Neseniai „Dell EMC“ užsakymu atliktas tyrimas atskleidė, kad organizacijos, kurios IT transformacijai skiria daug dėmesio, į IT žiūri kaip į konkurencinį pranašumą septynis kartus dažniau. Būtent dėl šios priežasties pristatyti jau 14-tos kartos „PowerEdge“ serveriai, leidžiantys klientams lengviau susikoncentruoti ties verslo augimu ir inovacijomis.

„14-tos kartos „Dell EMC PowerEdge“ serveriai keičia nusistovėjusią sistemą ir skatina mūsų klientus imtis IT transformacijų, – teigia „Dell EMC Server Solutions“ prezidentas Ashley Gorakhpurwalla. – Mūsų šiuolaikiniai infrastruktūros sprendimai iš esmės pakeis šiandieninę skaitmeninę ekonomiką. Naudodami kibernetinio atsparumo architektūrą ir našumo galimybes padėsime klientams išnaudoti jų verslo potencialą.“

Neseniai vykusioje „Dell EMC World 2017“ konferencijoje pristatytas 14-tos kartos „Dell EMC PowerEdge“ serverių dizainas sukuria lanksčią, automatizuotą ir saugią duomenų apdorojimo platformą, skirtą tradicinėms ir debesijos programoms. Šie serveriai skirti naujiems „Intel® Xeon® Scalable“ procesoriams. Kartu tai modernaus duomenų centro pagrindas, leidžiantis klientams sparčiau diegti naujoves, siekiant IT transformacijos, bei padedantis klientams paspartinti programinės įrangos duomenų saugojimo ir hiperkonsoliduotos infrastruktūros paketų diegimą: paspartintas duomenų bazės veikimas ir mažesnė laukimo trukmė, spartesnis ir sklandesnis virtualių mašinų perkėlimas bei spartesnis saugojimo našumas.

Sumanus „Dell EMC PowerEdge“ serverių automatizavimas leidžia IT specialistams sutelkti dėmesį į veiklai svarbias užduotis, kurios skatina didesnį klientų pasitenkinimą ir verslo augimą. Konkrečiau kalbant, „OpenManage Enterprise“ su galinga „RESTful API“ technologija siūlo įrankius diegimui, atnaujinimams, stebėjimui ir priežiūrai automatizuoti. Naujoji galingesnė „OpenManage Enterprise“ valdymo konsolė vartotojams suteikia lengvą serverio ciklo valdymą, naudojant patobulintą integruotą „Dell“ nuotolinės prieigos valdiklį (iDRAC9). Kartu siūlomas 90 proc. spartesnis „PowerEdge“ serverio problemų sprendimas, naudojant „ProSupport Plus“ ir proaktyvią trikdžius prognozuojančią „SupportAssist“ technologiją

„Dell EMC“ pozicija užtikrina, kad integruota apsauga yra neatskiriama nuo duomenų apdorojimo ir neturėtų būti papildomai apmokestinama. Pastarųjų dviejų kartų „Dell EMC PowerEdge“ serveriuose taikoma „Root of Trust“ technologija.

Bendradarbiaudama su „Intel“, „Dell EMC“ pristato ir naujus „Intel® Xeon®“ procesorius, skirtus 14 kartos „Dell EMC PowerEdge“ serveriams. Šių serverių klientai gaus 27 proc. daugiau procesoriaus branduolių ir 50 proc. daugiau atminties pralaidumo bei galės paspartinti svarbių verslo programų ir darbo krūvių našumą. Naujųjų serverių asortimentas apima montuojamus į spintą („Rack“ tipo“) ir modulinius („Blade“ tipo) serverius.

„PowerEdge“ serveriai taip pat yra ir daugelio „Dell EMC“ sprendimų pagrindas. Naujieji serveriai bus įmontuoti į saugojimo ir duomenų centrų įrenginius, hiperkonsoliduotus prietaisus ir sistemas, hibridines „debesų“ platformas, paruoštus rinkinius ir kitus „Dell EMC“ sprendimus. Tai leis programinės įrangos valdymo paketui, esančiam aparatinėje įrangoje, optimizuoti našumą.