„Vežanti“ interneto kaina studentams – nepramiegok!

Ar yra studentų, galinčių bent vieną dieną praleisti be interneto? Juo labiau, kad šiemetinė vasara nelepina šiluma. O atėjus rudeniui internetas tampa ne tik laisvalaikio pramoga, bet ir vertingu žinių šaltiniu, ryšio su dėstytojais ir kursiokais kanalu.

„Skynet“ kviečia studentus prisijungti prie šviesolaidinio interneto už geriausią kainą. Pasirūpinkite tinkamiausiu interneto ryšiu jau dabar, kad grįžus į mokslus nebereikėtų sukti galvos.

Studentams, 2017 07 17–2017 10 31 laikotarpiu pasirašiusiems 9 mėnesių sutartį, planas GO mėnesiui kainuos 6,90 Eur/mėn., RUN – 10,90 Eur/mėn., FLY – 16,90 Eur/mėn.

Pasirinkti vilniečiai gali labiausiai jų poreikius atitinkantį planą. 100 Mb/s spartos planas GO – tiems, kurie per gyvenimą žengia ramiai ir neturi didelių poreikių  bei ieško pigiausio sprendimo. 1 Gb/s | 500 Mb/s (Lietuvoje | užsienyje) spartos planas RUN – aukso vidurėlis, siekiantiems daugiau. Na ir, galiausiai, 1 Gb/s spartos planas FLY tiems, kurie nori naudotis viskuo, kas naujausia, geriausia ir gyvenime siekia aukštumų. Pasirinkite – eisite, bėgsite ar skrisite į skaitmeninį pasaulį.