„Globus“ tobulins pirkėjų aptarnavimą naudodama „Diebold Nixdorf“ technologijas

Siekdama kuo efektyviau įgyvendinti jungtinės komercijos (angl. Connected Commerce) principus, Europos mažmeninės prekybos lyderė „The Globus Group“, turinti prekybos centrus Vokietijoje, Rusijoje ir Čekijoje, įsigijo 4500 naujų „Diebold Nixdorf“ prekybos sistemų su programine įranga.

Jungtinė komercija – tai sprendimas, jungiantis įvairius mažmeninės prekybos kanalus. Pavyzdžiui, prekės užsisakomos internetu, o atsiimamos realioje parduotuvėje, arba, priešingai, realioje parduotuvėje įsigytos ir netikusios prekės grąžinamos paštu. Toks naujas mažmeninės prekybos sprendimas padeda gerinti vartotojų patirtį, leidžia greitai ir lanksčiai integruoti naujas programas ir efektyviau valdyti daugiakanalę prekybą.

„Įsigytas „Diebold Nixdorf“ programinės įrangos sprendimas leidžia standartizuoti mūsų kasų terminalų duomenis ir vykdomus procesus tarptautiniu mastu visose šalyse, kuriose dirbame,– sako „The Globus Group“ Personalo ir IT kontrolės vykdomasis direktorius Olaf Schomaker. – Be to, tai padės mums išnaudoti visas galimybes diegti ir plėtoti novatoriškas vartotojų paslaugas, įskaitant mobiliąsias programas ir naujas savitarnos paslaugas bei mokėjimo funkcijas.“

Šie į ateitį orientuoti sprendimai supaprastins „Globus“ tarptautinio parduotuvių tinklo centrinį valdymą ir leis lanksčiai integruoti naujus pardavimo kanalus. Naujos įrangos diegimo projektas tęsis visus 2017 metus.

NVS, Rytų bei Vidurio Europos ir Centrinės Azijos regione „Diebold Nixdorf“ mažmeninės prekybos įrangą platina Lietuvos bendrovė BS/2, priklausanti įmonių grupei „Penki kontinentai“.

„Diebold Nixdorf“ vyresnysis viceprezidentas ir generalinis direktorius Vidurio Europos ir Afrikos regione Christian Weisser tokių sprendimų įvedimą į rinką įvardija kaip nepakeičiamą tobulėjimo grandinėje. Anot jo, būtent tokių sprendimų pasirinkimas ir glaudūs ryšiai su pagrindiniais mažmeninės prekybos atstovais visame pasaulyje yra ateities finansinių operacijų variklis.