Stebėkite „Eurobasket 2017“ varžybas HD formatu

Krepšinio aistruoliai, ar žinojote, kad „Eurobasket 2017“ varžybas galėsite stebėti HD formatu? Išmaniosios televizijos „Skynet“ žiūrovus kviečiame žiūrėti varžybas per kanalą „TV3 Krepšinis HD“, įtrauktą į TV kanalų rinkinį „Viasat Sportas“. Jei dar neužsisakėte šio sporto mėgėjų kanalų rinkinio, paskubėkite, varžybos bus transliuojamos nuo 2017 m. rugpjūčio 4 d. iki rugsėjo 30 d.

Iš viso bus parodyta apie 30 tiesioginių čempionato varžybų (iš jų 9 – draugiškos, kitos atkrintamosios). Ne varžybų metu ekrane bus rodomas varžybų tvarkaraštis. Reklamų skaičius varžybų metu ribojamas.

„Eurobasket 2017“ – krepšinio varžybų čempionatas, rengiamas nuo 1935 m. kas dveji metai. Į jį susirenka stipriausios Europos valstybių vyrų rinktinės. Čempionatą organizuoja Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA). Lietuvos rinktinė tris kartus yra iš kovojusi aukso medalį, tris kartus – sidabro ir vieną – bronzos.

Sirkite už mūsų komandą ir stebėkite jos kovas geriausia vaizdo raiška. Jei dar nežinote, kas yra HD (angl. High definition), būtinai išbandykite, tikrai pajusite skirtumą. Šis vaizdo kokybės formatas itin ryškiai ir tikroviškai perduoda vaizdus. Didesnis vaizdų perdavimo greitis leidžia tiksliai, be trikdžių demonstruoti greitai besikeičiančius kadrus, o tai ypač svarbu stebint sporto varžybas. HD raiška padės įsijausti į rungtynes taip, kad atrodys, tarsi patys jose dalyvautumėte.

Prognozuojame – laukia atkaklios ir intriguojančios kovos!