„Samsung“ pristatė itin greitą ir patikimą nešiojamą diską „SSD T5“

„Samsung“ pristatė naują nešiojamą kietąjį diską „SSD T5”. Įrenginys turi naujausią 64 sluoksnių „V-NAND“ technologiją, todėl pasižymi vienu didžiausių rinkoje įrašymo greičiu, duomenų užšifravimu bei yra kompaktiško, bet patvaraus dizaino – visa tai leidžia vartotojui dar patogiau pasiekti svarbius duomenis, nesvarbu, kokiu metu ir kur šis bebūtų.  

„Samsung“ kasmet plečia nešiojamų kietųjų diskų galimybes, o pristatydama naująjį nešiojamą „SSD T5” dar kartą demonstruoja, kad yra šios srities lyderė ir geba kurti su ja susijusias reikšmingas inovacijas, – sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronic Baltics“ vadovas Lietuvoje, – mes neabejojame, kad „T5“ viršys vartotojų lūkesčius dėl dar didesnio greičio bei atnaujinto dizaino, darančio įrenginį lengvesnį bei patogų nešiotis kad ir kišenėje. Jis idealiai tiks tiek paprastiems vartotojams, tiek ir profesionalams – visiems, ieškantiems greito, patvaraus ir saugaus prietaiso.“

Demonstruojantis itin didelį greitį – iki 540 MB/s1, tai yra 4.9 kartus didesnį2 nei išorinių „HDD“ produktų, – naujasis „T5” bus itin naudingas turinio kūrėjams, verslo atstovams, IT profesionalams, o kartu paprastiems vartotojams, norintiems prieiti prie savo duomenų kaip įmanoma greičiau ir paprasčiau, vos tik prireikus. „T5“ yra mažesnis nei vidutinė vizitinė kortelė (74 x 57.3 x 10.5 milimetrai), sveria tik 51 gramą ir patogiai telpa į delną. Priklausomai nuo modelio, aliuminis įrenginio paviršius turi skirtingos spalvos metalo apdailos elementus – juodos (1TB ir 2TB modeliai) arba mėlynos (250GB ir 500GB modeliai).

„T5“ korpusas vientisas, neturi atskirų judančių dalių, o viduje talpina smūgiams atsparų vidinį rėmą, todėl vartotojai galės būti ramūs, net ir netyčia išmetę jį iš 2 metrų aukščio3. Jo programinė įranga4 kompiuteriams, paremta AES 256 bitų techninės įrangos šifravimu, todėl leidžia nesunkiai konfigūruoti saugos nustatymus ir gauti naujausius mikroprogramų bei programinės įrangos atnaujinimus. Dėl patogumo sukurta ir speciali mobilioji programėlė3, kuri yra prieinama „Android“ telefonuose ir planšetėse. Galiausiai, „T5“ komplektacijoje vartotojai atras ir du laidus – nuo USB-C į C ir nuo USB-C į A, tam, kad būtų paprasčiau sujungti įvairius įrenginius.