„Penki kontinentai“ gavo „Žydinčio Vilnius“ apdovanojimą

Vilniaus savivaldybė antrus metus iš eilės skiria įmonių grupei „Penki kontinentai“ konkurso „Žydintis Vilnius“ apdovanojimą už gražiai puoselėjamą aplinką šalia grupės pastato Vilniuje, Kareivių g.2. Šįmet įmonė gavo apdovanojimą socialinių tinklų kategorijoje.

„Rūpinamės jaukia aplinka ne tik įmonės viduje, bet ir aplink ją. Džiaugiamės, kad mūsų kuriamos aplinkos grožį pastebi aplinkiniai ir vertina socialinių tinklų naudotojai. Konkurso „Žydintis Vilnius“ „Facebook“ paskyroje sulaukėme didelio jų palaikymo, – sako įmonių grupės Komunikacijos vadovas Germanas Kavalskis. – Socialiniai tinklai šiais laikais yra svarbus ir galingas ryšio kanalas, todėl jiems skiriame daug dėmesio, siekiame palaikyti artimą ryšį su savo partneriais ir klientais“.

 

Konkursui „Žydintis Vilnius“ dalyviai siunčia nuotraukas su užfiksuotais privačiais ir visuomeninės paskirties gėlynais, kuriuose vyrauja daugiametės gėlės, daugiabučių namų, įmonių, įstaigų ir kitų objektų fasadai, papuošti gėlėmis. Nuotraukas, spausdami „Patinka“, vertina socialinio tinklo „Facebook“ naudotojai, ir speciali komisija, sudaryta iš Vilniaus savivaldybės  atstovų, sodininkų, kraštovaizdžio architektų.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ jau ne kartą įvertinama už puoselėjamą aplinką. Ji yra gavusi konkursų „Žalias miestas – geriausias NT EKO projektas“, „Darni aplinka“, „Už darnią plėtrą“ apdovanojimus.