Holografinis kompiuteris „Microsoft HoloLens“ atkeliavo į Lietuvos rinką

Holografinis kompiuteris „Microsoft HoloLens“ nuo šiol tapo prieinamas dar 29 naujose šalyse. Inovatyviu technologiniu įrenginiu nuo šiol galės džiaugtis ir lietuviai.

„Microsoft“ siekia suteikti daugiau galimybių kiekvienam pasaulio žmogui ir organizacijai. Mišri tikrovė (angl. mixed reality) gali padėti mūsų klientams ir bendrovėms visame pasaulyje užsiimti tuo, kas iki šiol nebuvo įmanoma. Ji leis įmonėms ir jų darbuotojams svarbiausias užduotis atlikti greičiau, saugiau, efektyviau ir kurti naujus būdus bendrauti su klientais ir partneriais“, – sako Lorraine Bardeen, „Microsoft HoloLens“ ir „Windows“ patirčių vykdomoji direktorė.

Bendrovė ir toliau investuoja į technologijas, kurios padeda kurti platesnę ekosistemą mišriai tikrovei visame pasaulyje. „Microsoft HoloLens“ išsiplėtė į 29 naujas rinkas ir dabar yra prieinamas 39 šalyse. Naujose rinkose įrenginį įsigyti ir juo naudotis gali tik juridiniai asmenys.

„Microsoft HoloLens“ yra pirmasis belaidis ir papildomų priedų nereikalaujantis holografinis kompiuteris, kuris leidžia dirbti su turimu skaitmeniniu turiniu ir bendrauti per hologramas.

Daugiau informacijos apie šį įrenginį galima rasti čia.