„Penki kontinentai“ remia jubiliejinį – dešimtą – „BFI Cup“ teniso turnyrą

Š. m. lapkričio 11-12 dienomis Vilniuje, SEB arenoje, jau dešimtą kartą vyks tradicinis tarptautinis bankų ir finansų institucijų teniso turnyras „BFI Cup“ (International Banking and Financial Institutions Tennis Cup), kurį remia  įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2). „BFI Cup“ organizatorė – VšĮ „Žalioji medija“.

„Penkių kontinentų“ įmonių grupės bendrovės BS/2 ir „ASHBURN International“ jau daugiau nei 20 metų bendradarbiauja su Lietuvos ir užsienio bankais bei kitomis finansų institucijomis.

„BFI Cup“ suteikia bankų ir finansinių įstaigų darbuotojams – vadovams, valdybos nariams ir bankų prezidentams – ne tik galimybę bendrai susitikti ir aptarti finansinius reikalus, bet ir tiesiog smagiai ir aktyviai praleistų laiką kartu su teniso rakete rankoje.

Turnyro dalyviai bus kviečiami išbandyti savo jėgas vienetų, dvejetų bei komandinėse rungtyse. Kasmet aktyviausiai turnyre dalyvauja SEB, „Swedbank“, „Western Union“ banko atstovai. Šiemet prie jo pirmąkart žada prisijungti ir finansinės įmonės „Citco Vilnius“ darbuotojai.

Tradiciniame teniso turnyre draugiškai varžosi ne tik Lietuvos, bet ir Baltijos bei kitų kaimyninių šalių bankų ir finansų įstaigų darbuotojai.