Tarptautinis finansų leidinys „The Banker“ SEB banką pripažino geriausiu Lietuvoje

Tarptautinis finansų leidinys „The Banker“ kasmetiniuose geriausio banko rinkimuose pripažino SEB banką geriausiu banku Lietuvoje. SEB bankai Latvijoje ir Estijoje taip pat pripažinti geriausiais bankais savo šalyse. SEB buvo apdovanotas atsižvelgus į aukštą klientų vertinimą ir banko gebėjimą reaguoti į besikeičiančius klientų poreikius.

„Svarbų tarptautinį apdovanojimą SEB bankas pelnė už tai, kad geba keistis ir prisitaikyti prie šiandieninių klientų poreikių. Bankas siūlo patogiausias klientams naujoves – mobiliąją programėlę, finansines konsultacijas internetu realiuoju laiku ar galimybę vartojimo paskolą gauti per kelias minutes. Nuolat kuriame ir diegiame inovacijas, padedančias mūsų paslaugomis naudotis patogiau ir paprasčiau. Vis didėjantis aktyvių naudotojų, mūsų klientų, skaičius rodo, kad judame teisinga kryptimi“, – sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Skirdami šį apdovanojimą, „The Banker“ ekspertai atsižvelgė į SEB banko sandorių apyvartą, rinkos dalį, siūlomas paslaugas ir jų kokybę, klientų vertinimus ir inovacijų diegimo pažangą.

Vieno įtakingiausio pasaulyje finansų leidinio „The Financial Times“ nuo 1926 metų leidžiamas „The Banker“ žurnalas yra specializuotas pasaulio bankų veiklą nagrinėjantis leidinys. Kasmet „The Banker“ surenka duomenis apie pasaulio šalių bankus, analizuoja jų rezultatus ir pateikia geriausiai vertinamų pasaulio bankų sąrašą. Geriausio banko titulas suteikiamas vienam bankui kiekvienoje šalyje.